MAGUNKRÓL

A www.projektcentrum.hu a Pannon Quality Menedzsment Tanácsadó Kft. pályázati információs oldala. A Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft-t Toldi Sándor tulajdonos-ügyvezető alapította 1997-ben.
A Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft. fő feladatköre az általános üzletviteli tanácsadás, a minőségügy, a környezetvédelem és a szervezetfejlesztés területén, ezeken a területeken végzett felnőttoktatás, valamint pályázati tanácsadás és pályázatkészítés.

Az összetett műszaki, pénzügyi és közgazdasági ismereteket igénylő feladatokat, felkészült, mérnök és közgazdász végzettséggel rendelkező tanácsadóink végzik. PÁTOSZ Szakértői Kártyával rendelkező megbízható tanácsadó kollégáink professzionális segítséget nyújtanak az Európai Uniós pályázatok kidolgozása területén, üzleti tervek, megtérülési számítások elkészítésében.

Ügyfeleinkkel kapcsolatos adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük.

Cégünk tanúsított az érvényben lévő ISO 9001 szabvány szerint, melynek során mindenben igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben elnyerni partnereink, üzletfeleink elégedettségét.


Az alábbi szakmai szervezeti tagsággal rendelkezünk:
 

PÁTOSZ - Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetsége

GYMSKIK - Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

BKIK PTO - A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Pályázati Tanácsadói Osztályának alapító tagja